Monterer nye balkong-moduler

Rehabiliteringsprosjektet i Toppe borettslag går som planlagt. Akkurat nå monteres balkongmoduler på de to første punkthusene.


Daglig inspiserer daglig leder Eirik Tonning utviklingen. Han er tilfreds med det han ser og forteller at prosjektet holder seg innenfor den avtalte tidslinjen.

Større balkonger
I disse dager heises balkongmoduler opp langs fasadene. Modulene er større og gir derfor flere kvadratmester ekstra balkong for hver beboer. Samtidig med dette arbeidet pågår det oppgradering av fasadene.

 

Daglig leder Eirik Tonning i Toppe borettslag følger utviklingen fra dag til dag

 

– Om fem seks uker tror jeg vi vil se resultatet av den ekstreme forvandlingen, sier Tonning.

Han merker at stadig flere andelseiere i borettslaget legger spaserturen forbi punkthusene i 27 og 29 for å følge utviklingen.

Se til toppe
– Alle beboerne har store forventninger og nysgjerrigheten viser at engasjementet er stort. Det skjer en utvikling fra dag til dag, sier han. Og beboerne i de to punkthusene gleder seg stort til å ta i bruk sine nye uteområder, og vil også oppleve at energiforbruket blir vesentlig redusert.

– Ingen andre borettslag i Norge har fått helårsbalkong med integrert varmepumpe. Vi merker at andre borettslag også følger utviklingen, og det er morsomt. Det blir som å se til Toppe, smiler Tonning.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*