Statusoppdatering fra styret

Det ble gitt mandat til styret på årets generalforsamling å utrede mulighet for å generere inntekter til borettslaget gjennom å utnytte ledig tomteareal. Dette har sammenheng med fortettning som følge av bybane-utbygning som på sikt vil utbygges til Åsane bydel. Som tidligere nevnt har borettslag i Fyllingsdalen fått tilført million gevinst gjennom salg av ledig tomteareal pga fortettning som har kommet i kjølevannet av bybanen.

Styret ønsker å presisere at alle beslutninger i denne sammenheng skal utelukkende vedtas av generalforsamlingen i Toppe borettslag.

Styret har igangsatt kartlegging av muligheter for utnyttelse av eventuelle ledige tomteareal i henhold til mandat fra generalforsamlingen. Det presiseres at styret ikke skal ta noen avgjørelser i denne sammenhengen, men kun presentere mulighetene for generalforsamlingen. Utredning/kartleggingen er i tidlig fase, hvor det vil bli gjennomført en såkalt mulighetsstudie som vil bli presentert for andelseierne når denne er endelig klar.

Det vil ikke bli bygget ut noe foran eksisterende blokker, vi snakker kun om ledig tomteareal som ikke påvirker eksisterende bygningsmasse.

Styret presiserer at overnevnte prosess har som mål å generere inntekter til andelseierne uten at dette medfører ulemper for andelseierne.

Ha en riktig god sommer

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*