Taktekking på blokkene

Taktekkere er i full sving i Toppe borettslag. 

– Mest av alt har vi jo lyst å vise frem det fantastiske arbeidet som gjøres for alle andelseierne, men takene blir også en byggeplass og det er ikke enkelt for beboerne å se hva som foregår oppe på takene når du ser nedenfra og opp, sier daglig leder Eirik Tonning.

Med med sitt mobilkamera kan Tonning i alle fall fange opp «øyeblikket» som viser aktivitet på toppen av punkthusene i 27 og 29 og dele noen av inntrykkene.

Bas og taktekker Pål Wisnes i full sving på taket i nr 29

Tetter skjøter
Tonning følger med stor interesse utviklingen på takene som nå er invadert av flere taktekkere.

Bas og taktekker Pål Wisnes fra Fløysand Tak er en av dem som leder arbeidet. Han forteller at oppdraget er å montere ny takpapp og tette skjøter slik at takene er (potte) tett. Og tak-tettingen skal selvfølgelig holde i mange år fremover.

– Det blir bra dette, sier Wisnes, før han tar tak i noe som minner om en flammekaster og retter flammene mot skjøtene i takpappen som inneholder mye tjære. Når tjæren flyter utover skjøtene er det nettopp dette som gjør takene tette.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*