Derfor elsker daglig leder Toppe

Han elsker rollen som daglig leder og entusiasmen tilskriver Eirik Tonning beboerne i borettslaget.

Tonning har vært daglig leder i flere år og gleder seg hver morgen til å gå på jobb. I driftsavdelingen har han med seg gode og hjelpsomme kolleger som har et eneste formål; bidra til at alt fungerer. Det driftsavdelingen ikke kan utføre selv, blir satt ut på anbud. 

Godt nabolag

Akkurat denne solrike og varme sommerdagen er Tonning opptatt med å følge opp Vitek som holder på med rørfornyelse i borettslaget. Samtidig er det hele tiden aktivitet på mobiltelefonen, alt fra leverandører til beboere som har utfordringer. 

Fokus på trivsel

Tonning forteller at det å vandre gjennom borettslaget kan ta sin tid. Det er alltid en eller annen beboer som har noe på hjertet, og daglig leder betrakter seg selv som en utadvendt og sosial fyr som liker å treffe folk i gaten. 

– Det er en fin måte å bli kjent med beboerne på. Det er 521 leiligheter i borettslaget og da er fellesområdene en fin arena å bli bedre kjent, sier han. 

Tilgjengelighet

Tonning understreker at det er viktig for alle medarbeiderne ved driftsavdelingen at de er tilgjengelige for beboerne. Noen ganger kan det være å hjelpe en beboer med å skifte en lyspære.

– Det er ikke alltid store utfordringer, og det kan være ulike grunner til at vi blir kontaktet. Vi prøver alltid å løse de utfordringene vi får, sier den daglige lederen. Han er helt klar på at han har drømmejobben som daglig leder i ikke bare et av landets største borettslag, men også et av landets mest idylliske borettslag.