Flyttet til Toppe for 12 år siden

Edel Selvik liker seg i borettslaget, og enda bedre enn da hun flyttet inn for 12 år siden.

– I den grad jeg skal klage på noe, er det at det er veldig stille her, smiler hun.

Kunne vært mer lyd og larm

Da hun flyttet inn var det med den motsatte tilnærmingen – at det kanskje var for høylydt. Men det har det ikke vært. Naboene kunne gjerne festet mer for hennes del, for det er langt mellom lyd og larm.

Litt fordommer

– Jeg hadde nok litt ubegrunnete fordommer før jeg flyttet hit. Dette er et fredelig og rolig borettslag, og med store friluftsområder, sier hun mens det sju år gamle tispen Lucy stadig prøver å få hennes oppmerksomhet. Litt av bekymringen for 12 år siden henger sammen med at Edel da hadde tenåringsbarn. Men det gikk helt fint.

Gode naboer

– Jeg vil si at trivselen er stor, faktisk veldig stor. Det er gode naboer, og vi har et styre og en driftsavdeling som virkelig bryr seg om både beboerne og borettslaget, sier Selvik.