Barnehagen er viktig for bomiljøet

Irene Mathiassen er ikke i tvil om at barnehagen i Toppe borettslag påvirker hele bomiljøet i området.Mathiassen leder KIDSA barnehage som er lokalisert i Toppe borettslag. Det er 50 barn som har fått plass, og barnehagen har faktisk tre avdelinger i Toppe borettslag.

Stor pågang

Hun forteller at det er stor pågang om å sikre seg plass i barnehagen, som har et stort uteområde og hvor store deler er under tak. Dermed finnes det ikke noe som heter dårlig vær i barnehagen, uansett årstid og hva meteorologen måtte melde.

Populær 

Mathiassen forstår godt at barnehagen er populær. Der de fleste andre småbarnsforeldre må sette seg i bilen og kjøre til barnehagen, leverer beboerne i borettslaget praktisk talt barnet (barna) hjemme.

Betydning for bomiljøet

– Vi merker at barnehagen har stor betydning for bomiljøet. Det er her ungene blir kjent med hverandre, men også foreldre blir kjent med hverandre, sier Mathiassen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*