Ber folk holde seg unna «anleggsplassen»

Daglig leder Eirik Tonning ber beboere holde oppsyn slik at ingen tar seg inn på områder som nå er blitt anleggsplass.


I punkthuset nummer 27 og nummer 29 er «idyllen» omgjort til anleggsplass. Området er gjerdet inn og håndverkere som holder på innenfor inngjerdingen må ha verneutstyr.

HMS-ansvarlig
Torbjørn Markus Jørgensen er HMS-ansvarlig i Balkongentreprenøren. Som HMS-ansvarlig vil Jørgensen naturligvis ha minst mulig avvik. På sine inspeksjoner sjekker han at alle bruker verneutstyr og at uvedkommende ikke beveger seg inn på området.

Daglig leder Eirik Tonning diskuterer HMS med ansatte i Balkongentreprenøren

 

Daglig leder Eirik Tonning tror at folk respekterer sperringene, men han er også fullt klar over at sperringer kan virke tiltrekkende på barn og ungdom.

Politimester Bastian og Tante Sofie
Derfor er Tonning helt klar på at alle beboere må ta et ansvar for at ingen bryter sperregrensen, altså tar seg inn på områder som er inngjerdet.
– Det er viktig at alle er litt Politimester Bastian eller Tante Sofie. Det handler om at vi passer på hverandre og respekterer at ingen av oss har adgang på anleggssområder, sier Tonning. Etterhvert vil det bli flere sperringer når prosjektet går fremover.

Nullvisjon
Både Tonning og Jørgensen har nemlig en plan om at det ikke skal skje uønskede hendelser så lenge byggeperioden pågår, og den skal vare i flere år.
– Som beboere gjør vi vårt til å ha en nullvisjon om ulykker om vi holder oss på riktig side av sperringene, sier Tonning.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*