Rehabiliteringen er i gang!

Styreleder Lilly Ekroll og Nils Torsvik i Balkongentreprenøren kan konstatere at rehabiliteringen i Toppe borettslag er i gang. Ekroll er sikker på at Toppe setter en ny standard med dette prosjektet.


Først ut i rehabiliteringen er punkthuset nummer 27 og nummer 29. Kraner er allerede rigget utenfor blokken og nedskjæringen av gamle balkonger er i full gang. Området er gjerdet inn av hensyn til helse, miljø og sikkerhet (HMS).

– Det er fantastisk at vi nå er i gang. Nå skjer det virkelig etter lang tids utredning, sier Ekroll.

Fra teori til praksis
Allerede til høsten vil punkthuset 27 og 29 få en smakebit på konseptet helårsbalkong. Sammen med Nils Torsvik i Balkongentreprenøren var Ekroll på en befaring for å få enda mer innsyn i den praktiske prosessen.

(fortsetter under bildet)

Lilly Ekroll og Nils Torsvik i Balkongentreprenøren på befaring i 27-29

– Utredningen har bare handlet om teori, mens nå er anleggsmaskinene på plass og da handler det om praktisk gjennomføring, sier styrelederen. Hun føyer til at det er et godt og fruktbart samarbeid i «Samspillsgruppen» som møtes jevnlig.

Informasjonsmøter
Det vil etterhvert bli arrangert informasjonsmøter når nye blokker står for tur.
– Vår viktigste rolle er å gi beboerne god informasjon slik at beboerne vet hva som skjer når anleggsmaskinene rykker inn, sier hun.

Den nye målestokken
– Vi har jo alle store forventninger, og den store inspirasjonen er forvandlingen som har skjedd i Lynghaug borettslag. Samtidig er Toppe det borettslaget i Norge som tilbyr helårsbalkonger med både skyvedør og varmepumpe. Jeg tror vi blir den nye  målestokken når andre borettslag skal starte tilsvarende prosess, sier Ekroll.

Nils Torsvik i Balkongentreprenøren bekrefter at Toppe får funksjonaliteter som ingen andre har i 2023.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*