Lilly koster videre i borettslaget

Lilly Ekroll ble enstemmig valgt til ny styreleder i Toppe borettslag de to neste årene. Advokat Cathrine Carlsen Raftevoll varsler samtidig søksmål mot tidligere styreleder.

Advokaten uttalte dessuten at det fremdeles finnes allierte av det gamle styret som påvirker dagens situasjon negativt. Derfor gjorde den nye styrelederen noe så utradisjonelt som å stille benkeforslag på to av kandidatene som var foreslått til ny valgkomité.

Rydde opp en gang for alle
– Vi må bruke Jif, vi må bruke klor og også salmiakk for å rydde opp en gang for alle, uttalte Ekroll fra scenen i Åsane Kulturhus.

Generalforsamlingen svarte med å gi henne stor støtte. Generalforsamlingen gikk dessuten inn for at alle beboere skifter ut gamle balkongdører med nye skyvedører. I tillegg fikk styret mandat til å utrede om mulig salg av eiendom i borettslaget som følge av at Bybanen sannsynligvis blir bygget til Åsane. Da vil kommunen ha fortetting.

Fikk 80 millioner kroner
Et borettslag i Fyllingsdalen har solgt eiendom for rundt 80 millioner kroner som følge av Bybanen. Dette er penger som Toppe kan bruke til å nedbetale fellesgjeld. Et vedtak om salg krever 2/3 flertall dersom styret fremmer saken. Styret fikk også mandat til å undersøke nye leverandører av bredbåd og TV.
Etter generalforamlingen uttalte den nye styrelederen følgende:

Rehabiliteringen har startet
– Jeg skal være styreleder for alle beboerne, men det var viktig å ta et oppgjør med dem som fortsatt har tillit til og favoriserer det gamle styret. Det er et få antall beboere som stadig prøver å lage dårlig stemning, og dette tror jeg bedrer seg etter generalforsamlingen og ikke minst etter innlegget fra advokaten. Man må skille mellom vennskap og den jobben det gamle styret gjorde, sier Ekroll.

Hun påpeker at det skjer mye positivt i borettslaget og at rehabiliteringen allerede har startet.

– Vi har mye å glede oss over i årene som kommer, sier hun.

Det nye styret består av:
Lilly Ekroll, styrets leder
Espen Toppe Johannessen
Harald Bontveit
David Wanjama
Stig Strømmen

Den nye valgkomiteen består av:
Leif Steffensen
Hjørdis Dahle
Eva B. D. Normann

Et fyldigere referart fra Generalforsamlingen 2023 kommer senere

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*